Voor allerlei feestjes willen kinderen graag schminken tijger. De meeste kinderen zijn dol op schminken en kiezen voor hun creatie een dier uit. De tijger is daarbij vaak favoriet. Om kinderen te schminken tijger, kunt u dit uit uw eigen fantasie doen, of u kunt gebruik maken van schmink voorbeelden.

Schminken tijger in allerlei kleuren

Als kinderen geschminkt willen worden, willen ze niet altijd de standaard kleuren voor tijgers. Een roze tijger met paarse strepen kan voor hen prima. Voor mogelijkheden van schminken tijger kunt u vragen wat de kinderen zelf graag willen, maar u kunt ook voorbeelden opzoeken op het internet of in boeken over schminken en grimeren.

shminken tijger

Schminken tijger voor volwassenen

Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen willen wel eens geschminkt worden. Bij bijzondere feestjes met een thema zoals Jungle, is schminken tijger een logische keuze. Bij volwassenen is het wel van belang om de huid eerst in te smeren met huidlotion. Zo wordt de huid beschermd (meer info daarover hier!) tegen uitdroging en blijft de schmink langer mooi. Volwassenen kiezen vaak wel voor de standaard kleuren voor de tijger, maar het gezicht kan wel worden versierd met make-up zoals lippenstift, oogschaduw en mascara.